Depression

Saya pregnant 5 bln .bhnti kje mbuk yg truk ank no 5.suami bru khwin lari.sya sedih dgn xde duit mknn nk urskn ank lain .sya btul trtekn.

4 Balas

mcm mana nak cari Bantuan Dr NGO Puan Boleh Cari Tanya Di Facebook Dan juga di pejabat agama. Keluar Dr SITUASI TU PUAN JGN BIARKAN DIRI PUAN KESIAN DIRI PUAN TOLONG LAH PUAN. PANDANG ANAK2 JD KAN ANAK SEBAGAI PENGUAT SEMANGAT PUAN. MMG SUSAH DR AWAL TP SETELAH PUAN JUMPA JALAN KELUAR INSYAALLAH YAKIN PUAN KUAT DGN UJIAN NI. ALLAH TAKKAN BAGI KALAU KITA TAK MAMPU TERIMA UJIANNYA. SBB PUAN KUAT ALLAH BAGI PUAN UJIAN NI PERCAYA YAKIN SETIAP UJIAN ADA HIKMAHNYA SOLAT DOA SETIAP HARI TAK PENUH DPT BUAT BERAPA WAKTU IKUT DIRI TAKDE MASALAH YG PENTING NIAT PUAN. MAAF SAYA SEDIKIT KASAR MUNGKIN TP DEMI KEBAIKKAN PERCAYA YAKIN DIRI PUAN KUAT KUAT KUAT MAMPU AKHIRI SEMUA NI SABAR DAN USAHAKAN UTK DIRI PUAN DAN ANAK2 OK