Ibu Mengandung 5 Weeks Boleh Mkn Mdu Ke

Hye.. Sye nk tnye.. Klo sye bru pregnant ank first.. Bru 5 weeks.. Boleh ke sye mnum madu.. Sbb btuk da truk snggt.. Smpai x larat da

2 Balas

Minum bnyk air, in shaa Allah ok. Semoga awak cpt sembuh dan dipermudhkn urusn awak, sy dan babyy kita sihat3 & dipanjangkan umur , amin3 Ya robbalamin.. #In Shaa Allah bakal ibu 19/2/2020😍❤ amin3 Ya robbalamin

Xrefer kt doc sb tkt effect kt bby btuk lma2...Msti nty doc bg ubt atau ape2...Try mnum air perah limau dgn madu..N bnykkan mnum air suam