nk tanya

Last priod sy bln 8/2018...sy brkhwin prtghan bln 9/2018...n next priod sy spttnye jtuh pd trikh sy khwin tp priod sy lwat smpai la 2 mnggu kmudian bru sy tau yg sy prgnant...adakah ank sy ni anak x sah taraf sdangkn sy tau yg sy prgnant pn 2 mnggu lps khwin...sy brkhwin pd 15/9/2018 n deliver bby girl pd 19/5/2019

1 Balas

Bila tarikh last period? Ada berhubungan sebelum kahwin ke dalam masa lepas period tu. Kalau takde, then anak sah taraf. Waktu subur 2 minggu lps period, kalau awk kahwin 2 minggu lps period tu maybe tu bunting pelamin.