SAYA BUNTU + STRESS!!

Saya pregnant 33weeks.. badan rasa penat sangat sebab hari2 urus rumah, urus anak. masak kemas rumah semua. Suami ada bantu juga tapi sekadar tengok2 kan anak je masa saya sibuk urus kerja rumah. Suami saya lately nak minta bersama jer.. dengan keadaan saya penat urus rumah seharian, saya tolak sbab penat sgt, perut lagi memboyot mcm dh takde rasa nak bersama. Bila xbgi mula la suami ckp tu ni, kata2 yg menguris hati.. dia kata saya pmalas nak layan dia. bkn pe sya ok je kalau dia yg ending kan., ni x bila main end up saya juga yg perlu goyang kn smpai dia pan*ut .maaf klau ayt sy kurg menyenangkn. saya stress sgt. Suami korg pun gtu ke? 😓 ker suami sya jer yg mcmni.. klau dihitung sejak kawin, 1/2 kali jer dia yg goyang kt saya pan*ut dalam sndri . ni x, nak saya juga yg ending kn. x larat rasany dgn ngdung lagi ni😭 klau xngandung sy ok je😣 .maaf dgn pertanyaan ni. saya perlu kata2 semangt..saya byk nangis suami x faham keadaan saya.

1 Balas

kalo Sy elok balik kampung rehat. suami kene fhm. awk pun kene tegas dgn dia.