Mood

Saya pregnant 26weeks. Sejak kebelakangan ni asyik nak berkepit je dgn husband. Even nk pergi kedai kejap pun nak ikut. Tapi kalau husband ckap dia kena outstation tu, air mata meleleh mmg tkyh cakap lah. Sedu sedu menangis ?tapi kenapa saya ada perasaan mcm yg saya ni akan berpisah lama tkjumpa dia dh. Mcm dh nak mati mcm tu. Atau tu cuma perasaan ibu mengandung je sebab penat dan emosi? Boleh tk sesiapa share pengalaman atau cadangan yg pernah alami tu. Nauzubillah harap dijauhkan benda yg buruk.

2 Balas

Me too sis..😅 dahlh kuat mrajuk

5y ago

Sama lah kitaaa 😂 takboleh salah sikit. Terus muncung kedepan.