Mood

Saya pregnant 26weeks. Sejak kebelakangan ni asyik nak berkepit je dgn husband. Even nk pergi kedai kejap pun nak ikut. Tapi kalau husband ckap dia kena outstation tu, air mata meleleh mmg tkyh cakap lah. Sedu sedu menangis ?tapi kenapa saya ada perasaan mcm yg saya ni akan berpisah lama tkjumpa dia dh. Mcm dh nak mati mcm tu. Atau tu cuma perasaan ibu mengandung je sebab penat dan emosi? Boleh tk sesiapa share pengalaman atau cadangan yg pernah alami tu. Nauzubillah harap dijauhkan benda yg buruk.

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Hormon ibu ngdung mmg mcm tu. Tp xleh sedih2 ngis2 slalu.. nti bby kluar suka ngis ikut mummy dia

3y ago

Inshaa Allah. Saya cuba utk stay positif. Kalau sorg sorg je fikiran akan kelaut betul. Kalau berteman okay je.

Me too sis..😅 dahlh kuat mrajuk

3y ago

Sama lah kitaaa 😂 takboleh salah sikit. Terus muncung kedepan.