Positif Covid + Pregnant

Saya pregnant 14 minggu and positif covid. Ada yg pernh positif covid masa mengndung? Saya perlukan tips supaya anak dlm kandungan kekal sihat 🥺🥺🥺

Positif Covid + Pregnant
29 Balas

saya pun hamil 17w positif covid . saya selalu buat bagi tidak demam . kerap mandi . minum air lemon panas2 suam . minum air masak byk2 . kawal batuk dan sakit tekak jgn terlalu kuat sgt batuk nanti lg sakit dada . gunakan oximeter check oxygen . Walaupun xde bau dan rasa . saya gagahkan diri paksa makan minum byk2 . alhamdulillah skrg saya okay .