positif covid

ada tak mommies sini boleh share pegalaman kena covid semasa preggy🥺🥺🥺 deria bau sya da hilang 🥹 sya hrp tidak menjejeskan kesihatan baby sya😭#firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Lemon + madu sis Saye kne mase 13w, kaw2 kne smpai warded.. Kes warded tau covid 😅 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

1y ago

wahhh😍tq sis...sya x g klinik sis... sya d rumah ja...ok juga x sesak cuma hilang deria dengan ada sumbat juga hidung sikit2...

minum lemon + madu

1y ago

tq sisss🥹