Positif covid

Assalamualaikum mummy, ada tak ibu² dalam nie 34week positif covid?? Ap perlu buat ye?? Berisiko pada diri dan baby tak...? 😣😣🥺

3 Balas

Sy positive COVID masa 36 minggu. Sy beritahu nurse yg jaga sy di klinik. Sy monitor suhu, blood pressure & SPO sepanjang quarantine. Ada call hospital juga, hospital minta self quarantine di rumah shj. Minum air lemon, air masak dan ambil buah-buahan.

wslm..sy positif covid 35week.. sy da refer bbrp org doktor,klu cukup dos vaksin termasuk booster xkan bg kesan pd baby..baby akan ambil imuniti ibu.. InsyaAllah doa yg baik2..

minum lemon kosong

1y ago

inform juga klinik sbb pregnant mother high risk