Positif covid duduk wad isolation

Saya 35w pregnant & positif covid🥹 doakan saya dan anak baik baik saje ya! Ada tak mommies yg ada pengalaman positif covid time pregnant? Ubat apa je yg mommies makan?

2 Balas

memang kena duduk wad ke kalau covid awak ? sebab saya pun covid tapi kuarantin kat rmh je

3mo ago

semoga awak cepat sembuh n bby baik2 je .

sy mkn panadol biasa klu demam, and minum lemon madu panas klu selsema/batuk.

3mo ago

Saya makan je ubat batuk sbb duduk wad pun dr bagi ubat batuk hitam yg mengantuk tu..batuk mmg takleh bawak bincang😭 thanks sis share tips..