Positif Covid + Pregnant

Saya pregnant 14 minggu and positif covid. Ada yg pernh positif covid masa mengndung? Saya perlukan tips supaya anak dlm kandungan kekal sihat 🥺🥺🥺

Positif Covid + Pregnant
29 Balas

sy week ke 34, suami sy +ve dan sy pun kna kuarantin. lepas tu sy pulak demam sakit urat semua. tp sy amalkan makan madu +lemon je. campur air suam. tawakkal je sbb kita preggy xboleh mkn ubat sembarangan. utk gantikan vit C, sy mkn byk buah oren. minum air lemon + madu suam. cuma sy tya doc, boleh x telan panadol, doc ckp panadol boleh, tp sebiji je yg 500mg. sy mkn tu bila rs xsedap bdn, mmg berpeluh2 kebah. alhamdulillah sehari je sy demam. skrg cuma tekak je rs pedih tp getting better. semoga mommy semua tabah ya..