Positif Covid + Pregnant

Saya pregnant 14 minggu and positif covid. Ada yg pernh positif covid masa mengndung? Saya perlukan tips supaya anak dlm kandungan kekal sihat 🥺🥺🥺

Positif Covid + Pregnant
29 Balas

saya dah berapa hari abis kuarantin .. alhamdulillah .. hri pertama dgn kedua badan gigil2 .. tpi sy x amik ubt apa2 melainkan ubat isap untuk tekak dgn antibiotik matikan kuman ... itu shj. .. saya bnyak amalkan hirup udara rebusan cengkih ... berjemur tgh cahaya pagi ... mcm jemur budak kuning ... lps tu aktif .. x manja kan diri kalau dah hari ke tiga tu ... lps tu saya bnyk minum air suam .. dan x makan bnda bergoreng dan keras2 .. sy muntah tapi alhamdulillah sy cuba untuk x manja kan sgt .. itu atas masing2 ye ... saya bru 12 mnggu ... insyaallah awak kuat baby pun kuat ok... yang penting simpan no cac kalau rasa hari ketiga nak pitam ... bcaan oxy x cntik .. trs call cac ... jgn tunggu2 ..