Positif Covid + Pregnant

Saya pregnant 14 minggu and positif covid. Ada yg pernh positif covid masa mengndung? Saya perlukan tips supaya anak dlm kandungan kekal sihat 🥺🥺🥺

Positif Covid + Pregnant
29 Balas

Saya pun ve covid masa 14w. Dapat tahu terus pegi cac. Pulse rate tinggi, cac hantar ke hospital serdang and warded 4 hari. Alhamdulillah semua ok. Ikut je saranan doc. Jangan stress, fikir yg baik2. Jangan lupa minum air kosong banyak2. Sbb persediaan kat rumah, make sure ada panadol mouth gargle and lozenges. Ubat batuk kalau yg boleh ambik masa pregnant takde masalah. Stay safe ibu! ❤️

2y ago

Nk tnya skrng saya tngh sakit tekak , klau saya ambil lozenges mcam strepsil or woods tu bole ke ?