Positif Covid + Pregnant

Saya pregnant 14 minggu and positif covid. Ada yg pernh positif covid masa mengndung? Saya perlukan tips supaya anak dlm kandungan kekal sihat 🥺🥺🥺

Positif Covid + Pregnant
29 Balas

Assalam...terima kasih info u'll semua...saya pun g check up smlm (16 mac) unt 22 week prgnt, tapi sbb ada sakit tekak dan kepala nurse tak bagi masuk, suh buat swab test lagi.. mmg positive..rasa mcm tak caya.. skg sy kuarantin di kira hari ke-2 hari ni kat umah..tgh google mkanan dan minuman apa yg elok, ubat semua dah ada, CAC pun ada bagi nasihat.Semoga semua baik² shja..