Positif Covid + Pregnant

Saya pregnant 14 minggu and positif covid. Ada yg pernh positif covid masa mengndung? Saya perlukan tips supaya anak dlm kandungan kekal sihat 🥺🥺🥺

Positif Covid + Pregnant
29 Balas

saya masa 12weeks bleeding pastu 13 weeks positif covid..mmg kne pantau oksigen..hari2 kkm call tnya kesihatan sbb sy risiko tinggi..kncing mnis on ubt n insulin & drh tinggi juga.. Alhamdulillah okay.. cuma deria bau n rasa x berapa nk ada smpi sekarang.. berat drop 3kg🤧.. saya mnum lemon suam n air masak banyak2 walaupn mase tu semua sendi sakit2.. tawakal dan bdoa je supaya baby sihat🥰