Positif Covid + Pregnant

Saya pregnant 14 minggu and positif covid. Ada yg pernh positif covid masa mengndung? Saya perlukan tips supaya anak dlm kandungan kekal sihat 🥺🥺🥺

Positif Covid + Pregnant
29 Balas

siti 32week +cov.. Alhamdulillah dh hbs kuarantin. siti minum i kelapa muda ... mnum i lemon dan jugak mnum i masak suam .. kena sentiasa fikir positif walaupun tgh sakit . pantau oksigen .. Siti guna myk cap kapak sapu di dada sikit dan kaki utk bg rasa hangat . minyak angin x jalan mana sbb sejuk ..

2y ago

awal2 kandungan elakkan minum air kelapa.