Alahan teruk

Hi saya pregnant 10 weeks and alahan sangat teruk sejak tahu pregnant dari 5 weeks. Sampai sekarang alahan teruk. Bukan pagi je, siang malam muntah makan je muntah. Ada apa apa tips tak untuk kurangkan alahan. Saya bukanlah peminat asam dah cuba makan asam tapi tak suka. Please mummy help me 😭

13 Balas

Alahan sebab perut kita kosong sis. Makan sikit2 jangan tunggu lapar. Tips saya sebelum makan saya akan muntah dulu buang asid2 tu.

4y ago

Haah biasanya bila perut lapar lagi rasa nak muntah tapi masalahnya tu takut nak makan sebab lagi rasa nak muntah. Okay sis thanks for the tips🥰