Ada tips alahan tak?

Mommies ada tips alahan tak? Saya muntah teruk. Makan je terus muntah😭

8 Balas

Makan dengan kuantiti sikit tp kerap sis then kalau macam saya skrg, saya cari satu bau yg buat saya relax dan tenang.. macam saya bau balm tasneem anak 😂 tu mmg betul buat saya relax and lega.

itula saya pun sama dah dua hari ni asyik muntah je sampai taklalu nak makan apa pun amik nasi pun dalam kuantiti sikit itu pun rasa nak muntah juga lalu minum air je 😭

hi, kalau ikutkan normal alahan macamtu. tapi kalau dah teruk sangat jumpa doktor dan bagitau pada doktor tentang alahan awak. mungkin nanti doktor akan bagi ubat

sama kita sis..kononnya teringin nk makan skli makan sesuap kluarnya berkali2😭😭 sdgkan perot lapar nie😔 akhirnya mnum air kosong je lah

sy btahan dgn ubat doc je , lps tu stop mkn nsi byk , mkn roti je sikit2 , Alhamdulillah smngu okay sikit , nsi bleh trime sikit2

hi awk, try ikhtiar dgn jus mamariam atau pati delima ...rmai yg review dua produk dpt bantu kurangkan alahan skli naikkan hb🥰

sama macam saya . saya pun dah tak lalu rasa mcm nak masuk air je . mkn ubat gastrik dgn tahan muntah tak jalan yg doktor bagi

klau teruk sgt pegi ke kk minta ubat tahan muntah