Alahan teruk

Hi mummies, now i pregnant 7week 4 day . Baru je lagi but alahan teruk sangat . Nak kerja pun asyik ulang alik toilet . Start morning smpai malam asyik muntah . Kepala berat rasa sakit sangat . Sampai bole kira after 10 min mesti muntah dah tak larat . Sehari tu asyik muntah je . Mummies mummies ada tak idea nak kurangkan alahan ni ? I need your help 😔

1 Balas

alahan teruk macam Saya jugaa sebelumnie.Pergi klinik mintak dekat doc ubat tahan muntah ye.