suka makan pedas

Saya preggy 16weeks + tapi lately suka makan pedas yg sangat2 . Entah kenapa. Hari2 makan nasi ayam gepuk ambik yg extra spicy. Kalau tak pedas mmg saya tak boleh nak makan. Harap2 okay laa. Kadang risau jugak. Ada tak mum yg suka makan pedas jugak?

19 Balas

Sy trmakan cili padi merah..pedas sgt..tp mkn jela skli tu.selang 3 hri buasir..pikir gk mana ada sembelit n yak lancar je..tup2 buasir..insaf pulak rasanya 😔