suka pedas

Sy nk tnye la ad org ckp mse hamil xelok makan pedas...tapi sy nie mkanan lain sush nk msok...mesti nk carik sambal belacan...tmbah lagi nasi ayam penyet ..xpe ke hari2 makan pedas ye

6 Balas

Sama mse ngandung klau sehari xde pedas x boleh xde selera jadi ya... Org kata suka pedas ni baby boy alhamdulilah kluar pun boy 😘

Heheheh awk cam saya.. Kuat gilerr mkn pedas.. Boleh tp jgn selalu jgk la.. Ksian budak sakit perut ke apa dkt dlm

Haha..sama la mcm sy, pagi nasi lemak, tgahari harus ayam penyet, malam ape2 je..huhu..just pedih ulu hati je la..

5y ago

Hahaha..tu pon sedap..hehehe..🤤

Alhamdulillah xde pedih ulu hati...tp.itu lah menu yg boleh naik kn selera sy

Saya pun suka makan pedas... Kalau makan x pedas tekak rasa nak muntah..

Kalau sis tak rasa pedih ulu hati, boleh je sis