Boleh ke bersama kalau dah ade tanda pintu rahim terbuka (keluar koko2)

Saya nk tye.. Blh brsama suami lgi ke klau kita dah keluar tanda.. Keluar darah mcm koko2 nk hbs priod tu tapii x byk lah... Dah 4 hari keluar tanda tu.. Sakit xdea lagi.. G hsptal suh blik ..

2 Balas

Sy bersama je dgn suami even dah ada tanda pun. Dgn sakit contraction lagi. Tapi bukaan tetap lambat bukak. Last2 nurse yg bukakkan jalan 😂 Kalau bersama mmg tak lut bagi sy sbb sy dari awal kerap bersama 😅

3y ago

Kalau larat try laa bersama and buang dalam. Air mani yg selalunya akan bukakkan jalan. Mana tahu berkesan ke kan 😁

Same lah saya nak tnye jugak ☺️

3y ago

ade org ckp bersama elok saat2 akhir ni.. nk bgi cepat bukaan.. tpii ade bca artikal x boleh brsama sbb ad drah .. xthu yg mne betul ..