lendir coklat

salam nk tnya normal ke 25minggu keluar keputihan bserta wrna darah mcm koko2 tu ? tapi x ada rasa sakit ?

4 Balas

Saya masa 23 week tak silap ada keluar camtu,saya direct pegi klinik swasta jumpa doktor,dia cakap ada makan yg manis manis ke?dan ada banyak minum air ke? Sebab saya suka makan manis dan minum yg manis manis,doktor bagi ubat masuk vagina,dan bagi antibiotik tablet,alhamdullilah dah ok,spotting coklat tu dlm 2 or 3 hari jugalah,pastu dah takde,alhamdullilah baby sgt aktif,now kandungan dah 24 week 6 day.

pegi klinik sis, misi dah pesan keluar something unusual terus pegi doktor

tak sis