39week5day

Takde tanda turun , tapi sakit sangat area pinggang semua tu . Sekali sekale datang dgn perut mengeras 🥲 mase 37hritu pun dah ade tanda jgk tapi tkde bukaan , risau nk pi hospital ulang2 banyak kali 😭 hmm doakan saya klau baby betul dah nk keluar supaya ada tanda pape keluar 🥲 Aminnn

2 Balas

Kalau doktor check takda bukaan selalunya dia akan suruh balik dulu dan tunggu sehingga ada tanda. Moga dipermudah mommy bersalin nanti. Aamiin ya rabbal alamin

2y ago

Iyeee sbb tu laa saya pilih tk pergi hospital dah , harap ade tanda turun klau baby dah nk keluar . Terima kasih doakan ❤️

Sama ☹️ sje dia bby xnk kua ya. Dh kua nti nk gigit2 kaki tu

2y ago

Hehehe itu laa , Semoga dipermudahkan urusan kite nanti amin 🤲🏻❤️