pendpt korang

saya nk tnya saya bru haba pantang korang rasa nk ajar ke bby tidur buaian? sbb anak saya okay jee senang tdr ..ke senng pakai buaian ? bgi pndpt ..

27 Balas

better tido sendiri dari pakai buaian .. sbb buaian jenis turun naik tu x digalakkan sbnarnya .. elakkan guna buaian klu anak dah senang tido mcm biasa .. tp kdg ikut peringkat usia anak jugak .. mcm sya, msa dia baby okay je .. dah masuk setahun lebih dia ssh nak tido sbb dia nak kena dodoi, dh xlarat nak dodoi tiap² mlm 😂 so bg pakai buaian tu pn utk tido mlm je .. mula² dia mmg takut nak pakai, puas pujuk .. asyik nangis je tp lama² dia okay .. hehe

1y ago

meksih sis suami kata tkyah pakai sbb tknk ajar tpi ramai pakai pastunorng kata senang bgi saya tdr bawah lagi senang hrp dia ok lah dh bsr tkpa pandai tdr sdri hahaha