pendpt korang

momy2 yang lain nk tnya lh saya bru hbs ptng bru ank pertama nak tnya lah korang makan ubt apa je bgi bdn kuat ke untuk kshtn dlaman mkn apa je? lpastu korang rcng mcm mnaa mkn pil kee apaa

2 Balas

xamalkan apa2 supplement atau jamu awak. kalau awak nak diet, boleh amalkan suku suku separuh. amalkan pemakanan sihat. lakukan exercise. elakkan fast food, kurangkan gula. kalau betul2 awak nak jaga. better awak elakkan sbb byk product overclaim. kalau ada masa lapang awak cuba baca dekat page fb doctor imelda balchin pakar o&g. doctor rajin share tips utk follower dia. doctor pon xsuggest kita ambik apa2 supplement atau jamu. soal rancang sy sama mcm puan yg comment dkt awak. sy rancang sendiri. tapi both kena sama2 main peranan. mcm sy mmg plan nk anak lg. sebab faktor usia makin tua. kira sy lekat 2nd baby masa 1st baby setahun 2bulan. skrg dlm pantang 2nd baby. awak boleh juga baca info pasal perancang keluarga ni dkt page fb doctor imelda. doctor ada share. doctor explain dr pil perancang sampai yg pasang iucd tu. cuba la g search fb doctor awak

1y ago

ha'a awak. sekarang 30hari dlm pntg 2nd baby dh. kira baby 1st sekarang setahun 10bulan. most wc awak. inn shaa allah awak boleh❤️

Hi, tak makan any pills pun untuk kesihatan dalaman. Cuma amalkan diet pemakanan yang sihat dan bersenam. Sounds macam cliche tapi itu la yang saya buat. Soal rancang tu, saya dan suami rancang sendiri. Yang ni perlukan persefahaman yang tinggi. Kalau jenis yang takde toleransi tu, jangan lah rancang sendiri. Nanti kita yang susah bila tak ready. Alhamdulillah anak saya dah setahun.