Pampers for new born

Hi, saya nak tanya. Untuk permulaan ni kan, berapa byk yg diperlukan untuk pampers new born? should I buy the big one (60 pcs/pack) or small one (24 pcs/pack)? or should I buy size S trus? I am a 1st time mommy to be.

21 Balas

buy yg newborn 1 pack 1st..ade yg 80+ pcs per pack or bole bli yg combo nwborn+size s..sy suggest jgn bli byk smpi 3-4 pack utk newborn sbb xtau baby bsr n berat mcmne..plus baby cpt mmbsr lps lahir..