Pampers for new born

Hi, saya nak tanya. Untuk permulaan ni kan, berapa byk yg diperlukan untuk pampers new born? should I buy the big one (60 pcs/pack) or small one (24 pcs/pack)? or should I buy size S trus? I am a 1st time mommy to be.

21 Balas

baby saya lahir 3.93kg saya beli ja pampers NB mamypoko tu Alhamdulillah pakai selama 3minggu selepas tu baru tukar pg saiz S

ank sy lahir 2.2 kg..guna pampers nb skjap jew..umr dh sblan dh pkai saiz s..bdan bby cpat naik..

Sya beli saiz new born satu pack yng sikit je,standby saiz s je lepas tu

Beli pack besar saiz NB sbb baby awal2 mmg byk membuang

Beli newborn pek besar. Blh tahan 2 minggu 😅

Beli pack besar je...bby slalu tuka pampers

Beli 1 peket saja.. 2nd peket.. beli size s

Siapa baby newborn ada pakai nappy liner?

Saya beli yg package besar 60pcs

Beli 60pcs..tengok sesuai ke x