Pampers for new born

Hi, saya nak tanya. Untuk permulaan ni kan, berapa byk yg diperlukan untuk pampers new born? should I buy the big one (60 pcs/pack) or small one (24 pcs/pack)? or should I buy size S trus? I am a 1st time mommy to be.

21 Balas

newborn beli 2 pek ok dah. pastu beli yg small.. beza xjauh pun. tp baby biasa cepat mmbesar. sy beli sekotak 2pek newborn 2 pek saiz small. jenama huggies. dari anak petama pakai yg tu