Pampers for new born

Hi, saya nak tanya. Untuk permulaan ni kan, berapa byk yg diperlukan untuk pampers new born? should I buy the big one (60 pcs/pack) or small one (24 pcs/pack)? or should I buy size S trus? I am a 1st time mommy to be.

21 Balas

Saya beli je 1pack besar trus. Tk beli bnyk pun, sbb tkthu baby nti kua besar mana dan nti dh kua dia membesar pulak cpt. Jd cukup beli 1 je dulu. Lepas bby lahir bru decide nk beli saiz sama atau saiz besar sikit