Pampers for new born

Hi, saya nak tanya. Untuk permulaan ni kan, berapa byk yg diperlukan untuk pampers new born? should I buy the big one (60 pcs/pack) or small one (24 pcs/pack)? or should I buy size S trus? I am a 1st time mommy to be.

21 Balas

Anak sy masih guna pampers NB.. anak umur sebulan. Buat masa ni da guna 5pack sbb anak kerap kencing, berak. 64pcs/pack. Jangan beli sekali banyak. Beli 1 @ 2 pack dlu pun ok. Kalau kurang, baru beli lg..