zincofer

Saya nak tanya selalu baca pasal ubat zincofer ni ramai kata akan rasa loya dan muntah lepas makan. Saya baru kena start makan semalam . So saya makan waktu malam sebab ada yang kata nak elak muntah makan waktu malam . Tapi tetap rasa loya dan muntah juga . Apa saya perlu buat? Stop ambil ubat tu dan bagitahu nurse ke atau biar je ?

28 Balas

Klau sya leps jek mkn zincofer tu kpla sya tros pning, and rsa nk muntah...itu yg klau leps jek mkn zincofer tu sya akn tros trbaring untk bgi sakt tu reda, klau dh reda bru la sya bgn buat kje2 sya...