Ubat Zincofer

Salam, kalau muntah lepas makan zincofer kena makan lagi tak? First time saya cuba. Tapi takda rasa loya or pening ke apa cuma tiba2 keluar balik ubat tu 🤣 pls help thanks

2 Balas

sy pun mcm tu.. sejam lepas telan ubat trus muntah balik😂 cuba minum sebelum tdur malam confirm x muntah

9mo ago

Hahaha semoga di mudahkan urusan awk. Smlm saya cuba kali kedua before tidur minum ngn air sunquick, boleh pulak tkde muntah apa. Awk boleh cuba

Sy minta nurse tukar ubat lain, sbb tak blh mkn zincofer tu. Alhamdulillah takde masalah dgn ubat baru

9mo ago

ubat ferrous fumarate, vitamin B complex, folic asid