Period hanya 2hari

Saya nak tanya saya bulan ni period hanya 2hari..sebelum period tu saya mcm ada tanda2 pregnant tapi sya cek -ve.. so normal ke kalau period 2 haritu? Atau sebenanye tu saya gugur? Sepnjg period tu kat pad xbnyak darah pon means pad xpenuh..tapi bile kite duduk kat toilet buang air baru keluar darah gelap..

8 Balas

Period sis. Kadang sebab hormon tapi darah dah lebih 24 jam tetap di kira sebagai period. Kalau gugur, darah lagi banyak dari period 😊