ttc

assalam maaf sy nk bertanya ada yg mengalami situasi mcm sy.. sy sedang dlm period.. tapi darah keluar banyak pon dlam 2hri ja itu pon xpenuh pad.. hari ke 3,4,5 kluar mcm dot2 sikit2 je.. normal ka mcm tu? ? sebelum dtg period tu pon sy mmg skit kepala+xlalu makn tpi cek upt negetif? mk #jangankecam2 #sedakarbertanyadanmintakpendapat

1 Balas

Dulu saya mcm sis lepas 3weeks lepas piyet saya buat urin test air kencing .. Kalo sis ragu2 g follow up doc .. lebeh yakin sis sebab body kita ni x semua sama

5y ago

Ngadung or x