period

assalam maaf sy nk bertanya ada yg mengalami situasi mcm sy.. sy sedang dlm period.. tapi darah keluar banyak pon dlam 2hri ja itu pon xpenuh pad.. hari ke 3,4,5 kluar mcm dot2 sikit2 je.. normal ka mcm tu? ? #sedakarbertanyadanmintakpendapat

1 Balas

Ohhh biasa aja tu, kalau badan saya sendiri saya memang period gitu. Kadang saya pernah sampai tak period 2 3 bulan. Check ke dr, dr kata sebab saya stress atau kurang exercise. Apapun kalau tak sure, jumpa lh dr

5y ago

Sama sama sis 😊