Emosi suka nangis

Saya nak tanya. Kalau kita suka nangis bila kena marah sikit ada effect kat baby tak? Sya baru 8weeks + tapi kadang bila suami marah sikit jaa nangis. Nangis teruk2 padahal takda apa pun. Suami pulak jenis tak reti nak pujuk. Harap takda apa2 laa

23 Balas

Mmg effect pd bby.sb sy pon time preggy most of time mmg byk nges atas sbb sbb tertentu n sk emo Bby kluo manja kuat nges jg tuu Tp kdg kdg je laa sbji perangai mse preggy dlu