pergi klinik berdua?

Saya nak tanya boleh ke pergi klinik bawak peneman? Saya tak pandai drive kereta takut kena tahan pulak otw pergi klinik

10 Balas

Saya pun sama. Bawa kereta ntah pape, jd suami yg bawa gi checkup pagi td. Hehe. Masa blk polis tahan, tunjuk jee buku Pink, dia pun okay 😁

4y ago

Aaaminnn in shaa Allah hrap covid ni akan berakhir bulan ni

Blh je sis. I bwk suami pi checkup today xde mslh pun. Nk wat mcm mana lau x pandai drive. Jgn lupa pakai mask and bwk sanitizer

Cm sy, suami yg bwk pegi hospital tp g kk sy sendiri, sy sorg yg masuk tp tak sentuh suami..boleh, ckp je tak pandai drive

Boleh je. Hari nie sy gi kk pun suami drive just x boleh masuk teman je. InsyaAllah polis askar x kejam sgt huhu.

4y ago

Diorg x nk bersesak2 dlm tuh. Yg berteman jika penting saja. Tuk pegang baby, bwk org tua.

Saya pun pg klinik berdua td. Tak reti drive. Hehe. Tp suami hantarkan jer. Die tak masuk dlm..

Dah pegi klinik pagi tadi.. suami hantarkan. Peneman tunggu dlm kete. Ape2 tunjuk buku je.

Bwkkan awk boleh cuma yg peneman tu stay dlm kereta. Awk sorang je masuk klinik.

tnjk buku n tarikh appointment, in sha Allah ok sis..

Boleh je sis .tunjuk je buku pink kalau kena tahan

tunjuk buku pink sis.... insyaallah xde pe