ALN

aslm , macam mane kalau kita kena rape , n then dah masuk 20 week keatas baru bagitahu parent , n then parent tak nak bawak pergi klinik , kalau nak bawak pergi klinik suruh abng yang hantar untuk handle , sebab dia bawah umur , nd then dia nak jaga sangat anak tu , pihak klinik akan call parent jugak or semua pihak klinik akan tanya pada abang dia ?

2 Balas

Xpnh ada pglaman bgtu lg sis tp sy doakan semoga urusan sis dan baby dipermudah ya..

Kalau sis pregnant due to rape, sis pergi buat rpt polis dulu.. Ttg buku pink, sis perlu ke kk berdekatan bersama parents.. Tiada double standards, even kaunseling akan diberikan kepada yg bawah umur..