berat maintain

saya nak tanya... berat badan sy asyik maintain je 69kg..sedangkan sy kerap makan cukup protein, zat, serat..tapi masih maintain je..ada tak cara lain nak naikkan berat badan...tapi doktor cakap baby okey..cuma masalah berat sy tak naik² je..mohon bantu sy ?

2 Balas

69kg tu pun tak ringan sangat. Kalau berat baby naik, takde masalah pun berat ibu tak naik. Asalkan ibu tak underweight. Nurse bising ke berat tak naik?

4y ago

aah ye..nurse bising..😩

Dh brp mggu?

4y ago

baik sis..trima kasih