Vitamin Atau Makanan Naikkan Berat Anak

Hi semua. Ada tak mader2 yang nak share vitamin Atau makanan apa yang diberikan pada anak untuk naikkan berat badan? Anak sy perempuan. Makan tiada masalah. Suka makan nasi. Tapi badan kurus macam tu je. Berat pun maintain tak naik2. Ada tak suggestions untuk naikkan berat badan anak? Tqia ?

3 Balas

anak umur brape? kalo 2 thun ke ats boleh la bg dier mkn ubt cacing dlu,then bru la cri vit yg ader lysine,kalo nk bg vit tuh,seelok2 nye pg lg bgos ..if ank umor setahun lbih,boleh bg ubt cacing tp sebiji jer,ubt cacing yg rse coklat brand champs tuh ...

Maybe everythings fine, mungkin dia lebih active dari dulu tu . As long as tinggi and berat dia okay kata doctor then it should be fine

Cari vitamin yg ada multivitamin or lysine, biasa appeton ada ni ,