Nak naikkam berat badan?

Hi mommies, macam mana nak naikkan berat badan yg cantik time preggy? Berat saya maintain je dari before preggy sampai skrg dah 20weeks. Gigih juga makan kerap tapi itula pagi makan tengahari buang. Petang makan malam buang. Cepat nau proses. Nak timbang pun maintain aje.

1 Balas

ada pergi scan tgk perkembangan baby tak? kalau berat baby cantik, ikut waktu dia. berat kita takyah risau sgt. teruskan makan yg berkhasiat bagi nutrition yg baik dekat baby. tu lagi penting

11mo ago

iye wak. saya naik 7kg je sepanjang pregnant. org mmg tak perasan pun. tapi baby membesar mmg ikut waktu dia. dah keluar pun sihat aje. janji kita bagi dia nutrition yg sepatutnya. hopefully semua ok jgk untuk awak InshaAllah