tips untuk minum air gula supaya tak termuntah

Hi! Saya nak tanya. Ada tak tips untuk minum air gula supaya tak termuntah. Sebab missy ada cakap kalau sampai termuntah minum air gula tu akan terbatal dan kena ulang lagi.

30 Balas

saya minum haritu mmg mula2 ok, pastu tegukan yg akhir rasa pening2 dah 😂 tapi saya tak pikir minum air gula, pikir bende lain lepastu stay kat klinik, saya tgok org ke ape jangan banyak sgt gerak, nanti pening jangan teringat minum air gula tadi.. rasa pening2 sis minum je air sejuk seteguk sikit mmg mindset membantu saya hampir juga nak muntah, tp pikir bende lain banyak2 😂