Minum air gula

Ada tips tak nak minum air gula bagi tak muntah? Doctor kata kalau termuntah kena buat appointment tarikh baru n kena minum lagi sekali sampai la kita pass. Takutnya, sebab kena puasa kan, risau.#firstmom #bantujawab #ingintahu #SeriusTanya

1 Balas

tips dia xyh pkir bnyk...sbnrnya xde apa pun..bila puasa lg senang minum sbb perut kosong dan minum dlm keadaan dahaga. rasa dia pun mcm air gas mirinda tu. cuma manis sikit dari biasa.