tips untuk minum air gula supaya tak termuntah

Hi! Saya nak tanya. Ada tak tips untuk minum air gula supaya tak termuntah. Sebab missy ada cakap kalau sampai termuntah minum air gula tu akan terbatal dan kena ulang lagi.

30 Balas

mindset kena fokus. fokus yang air tu sedap, sedap sangat sampai awak taksbr nak hbskan 🤣 sbb sy first time minum haritu memang takrasa manis pun, rasa air suam biasa. tp second time minum dkt swasta, rasa nak tmuntah sbb otak tak ready

Perut btul2 kosong, dtg awal so dpt yg suam2. Jgn pkir byk, klu dpt teguk sekaligus, lg bagus. Mindset utk kesihatan diri & kndungan. Lps hbis minum cri mana2 ruang utk rehat.

kalau saya minum terus taknak minum sikit2 kalau minum terus tak terasa sangat tapi kalau minum sikit2 kan rasa mual nak muntah hahaha semua misi terkejut saya minum terus lawakk .. dorang cakap cepatnya awak minum ..

Saya baru tadi minum air gula. Tp saya request minum kat klinik swasta la sbb nak air gula yg berperisa. Td dapat perisa oren. Sedap mcm air fanta oren. So sepanjang minum tu okay je alhamdulillah takde muntah

sy rsa mudah je mnum ..mnum mcm mnum air sunquick la..awk pnh kn mnum sunquick.haa cmtu la klu perisa oren.klu yg lain xpnh try lg .klu awk biasa mnum air oren xde mslh..kcuali awk anti dgn oren mngkin mntah balik

start puasa 10 malam. Smpai Lpas ambek darah kali kedua. nnti awak akan anggap air gula tu macam air putih sebab dahaga,🤣🤣sy cam tu, minum sambil tutup hidung pastu anggap macam minum air putih.

Saya 7/10 ni minum air gula...urmmm arap blh abiskn sbb saya mengandung yg no 3 ni mkanan minuman manis² xleh nk masuk tekak...air gula kt klinik x thu la mcmane 😅😅😅

saya baru minum pagi tadi. mula² tu sy minum macam biasa pastu rasa perit tekak mainis. lepastu terus sy tahan nafas minum seteguk². Sedap je sbb hauss 😁

Jgn mnum apa2 sblm mnum air gula. X kira air ksg ke apa.. Mula2 sy d srh mnum air gula sy mmg ada alahan. Sblm mnum air gula sy elak mnum air wlpn air ksg

dh 2 kali minum ni kali ke 3 .dtg awal dpt suam² minum tutup hidung jgn minum sikit² minum terus sampai abis segelas..kt kk kami air perisa oren .