Minum air gula 29 weeks

Hi mommies, esok sy minum air gula, ada tips x??? takut termuntah pula#firstbaby

2 Balas

Sebelum minum air gula minum air masak, berkumur dulu biar mulut basah. Lepas tu rileks je minum jangan gelabah, bawa minyak angin, elak tengok screen, kalau bawa kereta tidur je dalam kete lepas minum tu.

muntah x termuntah sbnrnya x isu sgt. sy x muntah pun last2 sangkut gdm jugak. sapu minyak angin kt hidung membantu jugak