minum air gula

Termuntah selepas minum air gula ???.. any tips spya tdk muntah dan rsa mau pitam selepas minum air gula?

2 Balas

Tips ni sesuai utk sy...nati awk cuba ok...bgn pg2 jgn mnum setitik air pon...bia awk haus....nati smpai klinik awk mmg akn haus gila2...masa nk mnum nati mnum skali teguk je jgn sikit2...lps minum trs duduk ok.

3y ago

beli air gula kt farmasi.. ade perisa

rasa pitam tu normal sy rasa.. sbb sy next month nk minum air gula tapi kakak x bagi prgi sndiri.. sbb akn pitam2..

4y ago

niat d hati nk prgi sndiri je.. kakak ade appointment scan details.. suami keje.. ermm..