tips untuk minum air gula supaya tak termuntah

Hi! Saya nak tanya. Ada tak tips untuk minum air gula supaya tak termuntah. Sebab missy ada cakap kalau sampai termuntah minum air gula tu akan terbatal dan kena ulang lagi.

30 Balas

nurse ajar sy,sambil mnum tu gerak kan bola mata ni secara bulatan..mcm ikut arah jam tu..dia ckp blh mrangsang kita dr elak fikir negative..cth,rse nk muntah,pening..sy buat cmtu hritu..alhmdulilah ok..klu x,mnum air gula cnfirm pening rsa nk pitam😂