tips untuk minum air gula supaya tak termuntah

Hi! Saya nak tanya. Ada tak tips untuk minum air gula supaya tak termuntah. Sebab missy ada cakap kalau sampai termuntah minum air gula tu akan terbatal dan kena ulang lagi.

30 Balas

Bagi sy nk ikut tips sekali teguk sampai habis mmg tak boleh, walaupun sy dapat oren & suam2 masih terasa macam air ubat dan ada bau kk punya🤣 tapi jgn fikirkan sangat, 3x teguk juga laa.. sy rasa 2x teguk je cukup, 3x dh ada rasa nk muntah.. bawak minyak angin pun okay sbb lpas minum rasa pening² lalat 😅 yg penting jgn fikir nk habis cepat ke apa, tenang² je ya