tips untuk minum air gula supaya tak termuntah

Hi! Saya nak tanya. Ada tak tips untuk minum air gula supaya tak termuntah. Sebab missy ada cakap kalau sampai termuntah minum air gula tu akan terbatal dan kena ulang lagi.

30 Balas

KK tempat saya benarkan bawa/beli air gula sendiri yg berperisa. Saya beli di shopee jenama Barikel perisa oren dalam RM15 & sejukkan dlm peti ais. Sedap mcm mnum air fanta. Tips taknak bagi muntah, minum one shot, boleh tutup hidung masa mnum tu. Sediakan minyak angin untuk elak pening/mual sementara tunggu.